Salubris
Beernem - Salubris

Groothandel in professionele onderhoudsproducten en hygiënische papierwaren.

Industriepark Noord 12
8730 Beernem

050 79 18 13
050 79 18 40
     

Over ons

Wie we zijn

Salubris is een groothandel in professionele onderhoudsproducten en hygiënische papierwaren. Salubris is vooral gespecialiseerd in de levering van deze producten naar collectiviteiten en toeleveranciers van de horeca.

De klant staat centraal

Als klant kunt u steeds met uw vragen terecht bij ons dynamisch team van verkoop & support medewerkers. Welk product u ook wenst en waarvoor u dit ook nodig hebt, wij zijn altijd in de buurt.

Waarvoor we staan

Als leverancier proberen wij een hoog kwaliteitsniveau na te streven en een betrouwbare partner te zijn over het ganse traject. Klantgerichtheid, kwaliteit, innovatie en samenwerking staan centraal in onze werkwijze. Wij doen ons best om goederen tijdig en volgens afspraak af te leveren. Tevens zijn onze eigen logistieke en ondersteunende diensten van de hoogste kwaliteit. Voor onze inspanningen werden wij beloond met het ISO 9001 kwaliteitslabel.

Hoe we werken

Zakendoen met Salubris is zakendoen met een bedrijf dat zich opstelt als samenwerkingspartner. Wij zijn een bedrijf waar de mensen écht luisteren en graag met u samenwerken om schoonmaakoplossingen te ontwikkelen en te leveren. Wat uw wensen ook zijn, u kunt erop rekenen dat onze werkwijze een meerwaarde zal betekenen voor uw bedrijf.

Map

 Bereken route

Trefwoorden

Onderhoudsproducten, onderhoudsmaterialen, machines, karren & systemen, matten, hygiëne, hygiënisch papier tork, hygiënisch papier kimberly clark, tafelaankleding, linnenbehandeling, keuken, vuilbakken en zakken, vuilniszakken, plastiekwaren, diversen, winter-offensief.